L’obligació del disseny web responsiu

Escrito por Alex Rubio

18/04/2023

En els últims anys, la quantitat de persones que naveguen per internet des de dispositius mòbils ha augmentat de manera exponencial. Segons un estudi de Statista, el 59,2% del tràfic web global es va generar a través de dispositius mòbils el 2022. Això significa que més de la meitat dels usuaris d’internet accedeixen a través de dispositius mòbils i que aquesta tendència continua creixent.

Això fa que sigui absolutament necessari que la teva pàgina web estigui optimitzada per a dispositius mòbils. No fer-ho pot tenir conseqüències negatives per al teu negoci. Els usuaris tendeixen a abandonar les pàgines web que no es visualitzen correctament en els seus dispositius mòbils, el que pot reduir el temps que passen al teu lloc web i la probabilitat que realitzin una conversió.

Per evitar això, és important que el teu disseny web sigui responsiu. Això vol dir que el lloc web està dissenyat per adaptar-se a qualsevol pantalla, independentment de la grandària. Això garanteix que la teva pàgina web es veu bé i funciona bé en tots els dispositius, des de mòbils fins a ordinadors de sobretaula.

No disposar d’un disseny web responsiu també pot afectar la teva posició als cercadors. Els cercadors com Google premien els llocs web que estan optimitzats per a dispositius mòbils, ja que els usuaris tenen més probabilitats de trobar el que estan buscant i passar més temps en el lloc web. Això pot millorar el posicionament de la teva pàgina web als motors de cerca, el que es tradueix en una major visibilitat i tràfic.

A més, un disseny web responsiu també pot millorar la imatge de la teva marca en línia. Els usuaris associen un disseny professional amb una empresa professional i fiable. Això significa que un disseny web responsiu pot millorar la imatge del teu negoci i afavorir la fidelització dels clients.

Per aconseguir un disseny web responsiu, és important que treballar amb professionals. Els dissenyadors web professionals saben com crear un disseny web responsiu que garanteixi una experiència de l’usuari satisfactòria i afavoreixi la conversió. A més, també poden optimitzar el teu contingut i estructura de la teva pàgina web per millorar la seva visibilitat als motors de cerca.

En resum, el disseny web responsiu és una necessitat vital per a qualsevol empresa o negoci que vulgui mantenir-se rellevant i accessible en la xarxa. En un món on la majoria de persones accedeixen a la web a través de dispositius mòbils, no tenir un disseny responsiu pot ser un gran error que afecti negativament la visibilitat i la imatge de la teva marca.

Per tant, si tens una pàgina web i encara no està optimitzada per a dispositius mòbils, és hora d’actuar. Fes una revisió a fons de la teva pàgina i busca les millors solucions per adaptar-la a aquesta nova realitat.

En alexrubio.cat som especialistes en disseny web responsiu i podem ajudar-te a fer la transició cap a un disseny més modern i adaptat a les necessitats actuals del mercat. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem en tot el que necessitis.

Te puede interesar:

La importància del SEO en la teva pàgina web

El SEO (Search Engine Optimization) és l'execució d'una sèrie d'accions d'optimització de continguts, de la teva web i d'enllaços d'altres webs, amb l'objectiu principal de millorar la teva posició als cercadors. Això et permet augmentar el trànsit cap a la...

Com millorar la teva presència a Twitter i captar nous clients

Twitter és una eina valuosa per promocionar el teu negoci i captar nous clients. Amb prop de 330 milions d'usuaris actius mensuals, Twitter us permet arribar a una audiència àmplia i diversa. Si vols millorar la teva presència a Twitter i atraure nous seguidors i...

Els 8 beneficis clau de tenir una pàgina web

Si ets propietari d'un negoci o simplement vols tenir una presència en línia, tenir una pàgina web és una necessitat absoluta. Tant se val si tens un petit negoci local o una empresa a escala internacional, un lloc web et permet comunicar el teu missatge a una...
Scan the code