Com millorar la teva presència a Twitter i captar nous clients

Escrito por Alex Rubio

15/02/2023

Twitter és una eina valuosa per promocionar el teu negoci i captar nous clients. Amb prop de 330 milions d’usuaris actius mensuals, Twitter us permet arribar a una audiència àmplia i diversa. Si vols millorar la teva presència a Twitter i atraure nous seguidors i clients, segueix aquests consells:

  1. Defineix una estratègia clara: Abans de començar a publicar a Twitter, és important tenir una estratègia clara i definir objectius específics. Identifica la teva audiència objectiu, el tipus de contingut que vols compartir, la freqüència de publicació, etc. Això us ajudarà a assegurar-vos que les vostres publicacions siguin rellevants i atractives per a la vostra audiència.
  2. Crea contingut interessant: El contingut que comparteixis als teus comptes de Twitter ha de ser interessant i rellevant per a la teva audiència. Assegureu-vos de publicar informació que sigui útil per als vostres seguidors i que us ofereixi valor. Pots compartir articles, notícies, fotos, vídeos, infografies, etc.
  3. Fes servir hashtags rellevants: Els hashtags són una manera efectiva de fer que les teves publicacions siguin més visibles. Investiga els hashtags que són populars al teu nínxol de mercat i fes-los servir de manera estratègica en les teves publicacions.
  4. Interactua amb la teva audiència: Twitter és una xarxa social de conversa, així que és important interactuar amb els teus seguidors. Respon a les preguntes i comentaris, retuiteja publicacions interessants, comparteix contingut d’altres usuaris, etc.
  5. Promociona els teus comptes de Twitter: Promociona’ls al teu lloc web i a altres xarxes socials on tinguis presència. També pots incloure els teus comptes de Twitter a les targetes de presentació i al teu correu electrònic.
  6. Mesura els teus resultats: Utilitza les estadístiques que ofereix Twitter per mesurar l’impacte de les teves publicacions i fer ajustaments a la teva estratègia en conseqüència. Això et permetrà veure què funciona i què no, i fer els canvis necessaris per millorar la teva presència a Twitter.

Twitter és una xarxa social que et permet promocionar el teu negoci i captar nous clients si segueixes una estratègia clara i crees contingut interessant. També has d’interactuar amb la teva audiència i promocionar els teus comptes de Twitter a altres mitjans. Finalment, has de mesurar els teus resultats i fer els ajustaments necessaris per millorar la teva presència a Twitter.

A més, també pots utilitzar Twitter per portar usuaris a la teva web corporativa. Pots crear una estratègia per redirigir els usuaris des de Twitter a la teva pàgina web i fins i tot incorporar el feed de Twitter a la teva web si ho desitges. Si necessites ajuda per aconseguir-ho, estic aquí per ajudar-te!

Te puede interesar:

L’obligació del disseny web responsiu

En els últims anys, la quantitat de persones que naveguen per internet des de dispositius mòbils ha augmentat de manera exponencial. Segons un estudi de Statista, el 59,2% del tràfic web global es va generar a través de dispositius mòbils el 2022. Això significa que...

La importància del SEO en la teva pàgina web

El SEO (Search Engine Optimization) és l'execució d'una sèrie d'accions d'optimització de continguts, de la teva web i d'enllaços d'altres webs, amb l'objectiu principal de millorar la teva posició als cercadors. Això et permet augmentar el trànsit cap a la...

Els 8 beneficis clau de tenir una pàgina web

Si ets propietari d'un negoci o simplement vols tenir una presència en línia, tenir una pàgina web és una necessitat absoluta. Tant se val si tens un petit negoci local o una empresa a escala internacional, un lloc web et permet comunicar el teu missatge a una...
Scan the code